Belső Erő Coaching. A nehéz helyzetek, külső- és belső konfliktusok megoldását célzó egyéni fejlesztő, változásgeneráló program.

Mindannyiunknak vannak nehéz helyzeteink. Helyzetek, amikben lefagyunk. Amikor nem vagyunk képesek megszólalni sem. Vagy éppen ellenkezőleg: elönt minket az indulat és alaposan túlpörgetjük a dolgokat… Amikor nem vagyunk képesek úgy reagálni, ahogyan szeretnénk, ahogyan az a helyzet és önmagunk szempontjából is előrevivő volna.

A nehéz helyzetek néha váratlanul érnek minket, máskor többé – kevéssé rendszeresen jelen vannak az életünkben.

Helytállás 

Kiállok magamért, kiállok az igazamért. Tudom, hogy mi fontos nekem, hogy miért vagyok hajlandó küzdeni, és megharcolok érte. 

Büszkén képviselem azt, amiben hiszek. Egyenes gerinccel állok, nem hátrálok meg, mikor tudom, hogy igazam van. Együtt mozgok a Világgal – rugalmas vagyok, de nem sodorható.

Benne maradok a nehéz helyzetekben, hogy megoldást találjak. Meghúzom a határaimat, ha úgy érzem, valaki nem tartja tiszteletben azokat.

Félelem és bátorság 

Előfordul, hogy félek. Hogy legszívesebben félreállnék, hagynám az egészet. Ismerem a szorongás ízét a számban. 

A bátorság nem a félelem nélküli élet. A bátorság a félelem elfogadása és leküzdése. Amikor könnyebb lenne elsomfordálni, kihúzom magam és maradok, teszem, amit tennem kell. 

Agresszió és rombolás 

Néha túl kemény, érdes vagyok. Néha elönt az indulat, és átveszi az irányítást. Ilyenkor rombolok, sebeket okozok. 

A fékevesztett agresszió beszűkít és lealacsonyít. Kárt okoz bennem és a környezetemben. 

Elnyomom, magam ellen fordítom; esetleg hagyom, hogy tomboljon – vagy megismerem, megtanulom energiaként használni?

Felkészülni a váratlanra 

Nem tudok mindent kontrollálni, sőt, alig valamit. A váratlan helyzetek meglepnek. 

Vigyázok magamra minden áron? Vagy nyitottan, szabadon lépek be az új és kiszámíthatatlan helyzetekbe? Beszűkít a bizonytalanság, vagy képes vagyok spontánul, rugalmasan reagálni? 

Mindannyiunkban megvan a helytállás szándéka és képessége. Mindannyiunk szívében ott van a bátorság felszabadító érzése. Mindannyiunkban ott rejtőzik a romboló indulat réme. Mindannyiunkban megvan a nyitottság, a vágy a megmérettetésre. 

A Belső Erő Coaching út a helytállás, a bátorság, a kontrollált erő és a szabadság felé. A helytállás és a bátorság megtapasztalása. Az élmény, hogy képes vagyok túllépni a félelmen és irányítani az erőmet. 

Ha szeretnél megbirkózni a külső – belső konfliktusaiddal, akkor szeretettel várlak a Belső Erő Coaching programban, melynek célja a belső erő megszólítása és lépésről lépésre történő felszabadítása. Ismerd meg az erődet, és tanuld meg irányítani!

Nagyon fontos! A Belső Erő Coaching részben a dojo-ban (harcművészeti edzőterem) zajlik, de nem egy fizikai önvédelmi program! Nem fizikai konfliktusok megoldására készít fel, hanem olyan helyzetek kezelésére, amelyek

  • számodra nehézséget jelentenek, legyenek azok munkahelyi, vagy épp otthoni konfliktusok, nemet mondani bizonyos helyzetekben, kiállni magadért, képviselni az igazadat, stb, 
  • vagy ami belső vívódással jár, olyan feszültséggel, amit szeretnél feldolgozni, megszüntetni.

Ha a Belső erő fejlesztése program felkeltette az érdeklődésed, kattints ide:

hu_HU